Vi holder lukket fredag 26 Juli / Vi holder åben uge 28-29-30-31 med begrænset mandskab / Vi har fået nyt telefon system. Lyt venligst til beskederne systemet giver til jer.

Om Tørring Autolager ApS

Tørring Autolager ApS blev grundlagt i 1978, af Niels Erik Lundfold. I 2005 trådte Søren Lundfold ind som medejer af Tørring Autolager ApS, og selskabet drives i dag af Søren Lundfold.

Tørring Autolager ApS råder over et grundareal på 35.000 m2, samt et bygningsareal på i alt 4000 m2. og vi beskæftiger i dag 15 mand.

Vi er naturligvis ISO14001:2015 kvalitetscertificeret, og sætter en ære i, at vores plads og bygninger fremtræder rene og ryddelige.

Tørring Autolager ApS modtager ca. 1000 danske trafikskadede biler via forsikringsselskaberne om året. Vi modtager hovedsaligt nyere biler, som enten går til ophug, genopbygning eller til eksport.

Vi bestræber os på at lagerføre brugte dele til så mange bilmærker som muligt, ligesom vi i videst muligt omfang, afprøver og opmærker alle dele inden videre salg.

Alle undervognsdele, motorer og gearkasser rengøres og istandsættes.

MILJØCERTIFICERET VÆRKSTED

Hos Tørring Autolager arbejder vi med respekt for miljøet, og genbruger derfor også intakte reservedele fra skadede biler, der skal til autoophug.

Vi tager ansvar for vores del af miljøbelastningen ved at prioritere autogenbrug.

Vi er derfor miljøcertificeret i ISO 14001:2015, som er en af de mest anerkendte internationale standarder. Det er vi meget stolte af, fordi vi oplever, hvor stor en forskel vi kan gøre for miljøet, din bil og din økonomi.

Har du spørgsmål, eller ønsker du uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder til i Tørring.

ISO14001:2015

Certificeret 15/11/2020

Værksted/Pladeværksted

Desuden åbnede vi i 2009 nyt moderne værksted med alle typer af reparationer. Vi foretager motorudskiftning og gearkasseudskiftning med enten brugte eller nye originale dele. Derudover laver vi forsikringskader. Værkstedet er ikke ISO9001:2008

Nemdele

Vi er medlem af Nemdele, Nemdele er en fælles side for autogenbrug i Danmark (www.nemdele.dk)
Nemdele indholder over 1,5 mio. hele biler og reservedele, og bliver hele tiden opdateret. Det gør det nemt og hurtigt at fortælle dig, om vi har en passende del, og hvilken stand den er i.

DAG

Vi er medlem af Dansk Autogenbrug http://www.autogenbrug.dk/

AutoAwards

Vi var nomineret i 2021 til Årets Autogenbruger.

Nyhed

Audi A3

TDi 140 Attraction Sportback
Audi A3 TDi 140 Attraction Sportback